Eina en Excel
de Tresoreria

Manté l'empresa actualitzada

Deixa'ns el teu mail i t'enviarem la plantilla preparada per ser utilitzada.

Aconsegueix la plantilla Excel de Tresoreria omplint el formulari

Descarrega’t ara l’eina en Excel que utilitzem els professionals de les finances per gestionar diàriament la tresoreria.

Eina Excel

En aquesta plantilla en Excel trobaràs totes les indicacions per poder-la utilitzar amb facilitat i tenir totes les previsions de tresoreria, per controlar el flux de caixa de la teva empresa.

Reprodueix vídeo
foto agustin

Sobre l'Agustí Serrano

És el creador de la nostra eina Excel. Ell mateix la porta utilitzant amb tota classe d’empreses des de fa molts anys. Després de 30 anys treballant en diferents empreses multinacionals -en l’àmbit de l’alta direcció-, l’Agustí va prendre la decisió de sortir d’aquest entorn i aplicar tota la formació/experiència a les pimes.

Amb més de 30 anys d’experiència, ha dissenyat aquesta eina que ara pots baixar de forma gratuïta, per ajudar-te a introduir una metodologia fàcil i còmode per gestionar la tresoreria diària. Un dels punts més importants de les finances de l’empresa, resolt i sense costos!

cnae de una empresa

L’eina en Excel de l’Agustí m’ha servit per ordenar les meves finances i poder fer les previsions necessàries de la meva empresa. Recomano començar a utilitzar-la per evitar problemes econòmics i guanyar tranquil·litat.

Mónica Chavarria

TESTIMONI

Eina Excel de Tresoreria gratis

Descarrega’t ara l’eina en Excel que utilitzem els professionals de les finances per a gestionar la tresoreria diària de la teva empresa i tenir-la sempre actualitzada.
financiera online