SaaS

Software de direcció financera

software financiero

Com t'ajuda Finergia?

Una metodologia única que t’acompanya en el creixement de la teva empresa, donant respostes senzilles a preguntes complexes, com: obtinc beneficis amb els actuals preus? O, sé quins serveis produeixen beneficis i quines pèrdues? I, hauria de demanar un préstec per fer una inversió?

El teu Saas de Direcció Financera

Què fa?

La plataforma online

Podràs conèixer la salut econòmica i financera de la teva empresa. Una anàlisi que va del passat al present, per ajudar-te a planificar amb èxit el futur.

El Director Financer

Perquè a part de l'aplicació, t'assignem una persona compromesa amb la gestió financera de la teva empresa. Sempre tindràs algú al costat per ajudar-te.

Com t'ajuda la plataforma online?

T’explica amb detall quin és l’estat actual de la teva empresa, i digitalitza i agilitza processos clau de la labor administrativa i comptable. Realitzant previsions d’Ingressos i Despeses, i planificant pagaments i cobraments.

Funcionalitats

Informe de situació

Definim l’estat actual de l’empresa a través d’una profunda anàlisi economicofinancera i patrimonial. Ja que la situació econòmica és conseqüència de la gestió global, identifiquem les causes, els hi posem nom i proposem accions correctives.

Quadre financer

El quadre de control monitora permanentment, amb 12 indicadors, la salut de l’empresa. Veient com evoluciona el teu nivell d’endeutament, liquiditat o punt d’equilibri. Detectant si vas de camí a una situació greu d’insolvència.

Control presupuestari

Una vegada disposem de tota la informació financera, establim objectius d’Ingressos, Despeses i Rendibilitat pels següents 12 mesos. La comparació mensual ens permet detectar desviacions.

Planificació de la Tresoreria

Amb el quadre de tresoreria podem preveure possibles problemes de pagaments, com el de la Seguretat Social, nòmines o pagaments a proveïdors. Sabràs si pots afrontar una petita inversió o amortitzar anticipadament un préstec.

Factures digitals i gestió documental

Converteix les factures en dades, automatitzant previsions de cobraments i pagaments. Gestiona els documents digitalment i oblida’t d’acumular papers, mantenint-ho tot en ordre amb tiquets i factures digitals.

Agilitza la comunicació entre departaments

Enviem les factures al teu departament administratiu o gestoria, facilitant la comptabilització automàtica de les factures. També ens encarreguem de la comunicació amb ells, fent arribar periòdicament tota la documentació acompanyada d’un resum.

Què fa per tu el Director/a Financer?

Sigui perquè no tens prou temps o per falta de coneixement, Finergia agilitza la gestió i potencia la direcció financera de la teva empresa. T’assignem una persona professional que t’acompanya proactivament en la gestió econòmica, fent recomanacions proactives.

Serveis

Metodologia basada
en l'experiència

El nostre mètode de treball està basat en la capacitat d’adaptar la direcció financera a les necessitats de cada PIME. Professionals del més alt rang, oferint experiència i innovació.

Pren el control
i agilitza les decisions

Analitzem l’empresa en profunditat per ajudar-te a optimitzar la gestió financera i optimitzar resultats. T’acompanyem de manera àgil en la presa de decisions.

Les respostes
que busques

Trabajamos para hacerte sencillo todo un proceso y vocabulario que puede resultar pesado, monótono y poco efectivo. Potenciamos el crecimiento ordenado, ofreciéndote servicios relacionados: plan financiero, negociaciones, derecho mercantil, etc.

Tota la informació financera de la teva empresa, disponible quan la necessites.